Därför ska du välja Bitdefender

Det finns många goda anledningar till att du som konsument ska överväga Bitdefender som ditt antivirusprogram samt som din säkerhet online när du, din partner och dina barn vistas på det stora ”farliga” internet. För med Bitdefender får du inte bara ett antivirusprogram som alarmerar dig när du surfar på internet, du får dessutom en välutvecklad kontrollpanel där du kan försäkra dig om att ett cyberangrepp aldrig går så lång så att det potentiellt utgör en fara för dig, din familj eller din dator. Läs vidare där vi kikar på de många fördelar som finns vid användning av Bitdefender, som antivirusprogram och säkerhetsventil.

Bäst i test

När du använder Bitdefender som antivirusprogram, får du ett program som är recenserat och erkänt av användarna själva. Till skillnad från andra antivirusprogram, har Bitdefender nämligen korats till bäst i test flera år i rad, och till att vara bland de allra bästa antivirusprogrammen i världen. Och denna ära är välförtjänt för Bitdefenders-utvecklare, som ständigt arbetar intensivt för att göra deras tjänst ännu säkrare så att man som användare faktiskt kan vistas helt säkert online och surfa utan oro för att man ska råka ladda ner eller tillåta något som potentiellt kan utgöra en fara. Ett av de huvudsakliga syftena för Bitdefender är nämligen att man som användare ska ha tillit till de många möjligheter man har med internet, och därför har de även utvecklat flera olika program som gör det säkert för både dig, din internetanslutning och din hårdvara.

En effektiv lösning för hela familjen

En av de lösningar som man är särskilt stolta över hos Bitdefender, är Bitdefenders egna familjepaket. Med det har man nämligen möjlighet att säkra hela familjen mot cyberangrepp och ovälkomna gäster, och all kontroll kan styras direkt från programmets kontrollcenter. På så sätt kan man som förälder övervaka barnens beteende och man kan faktiskt även styra och definiera vad som får och inte får visas för ens barn. Programmet har självklart sin smarta alarmeringsfunktion, som avkodar och meddelar om man är på väg in i något som inte är barnvänligt, men därutöver kan man även begränsa det ytterligare om man som förälder vill försäkra sig om att ens barn inte exponeras för något som potentiellt kan vara skadligt för barnet eller kan innebära ett hot för datorn, surfplattan eller telefonen, eller de uppgifter man har angett i andra situationer.

Detta är den maximala säkerheten och kontrollen man kan ha som förälder och det ger trygghet hela tiden, således kan man vara försäkrad om att ens barns mottaglighet och tillit inte kan medföra att det faktiskt blir skadligt.

Bitdefender finns i tre olika viktklasser

Antivirusprogrammet Bitdefender finns i tre olika viktklasser, beroende på behov och säkerhetsnivå: Antivirus Plus, Internet Security och Total Security. Och man kan därmed fritt välja det paket som passar bäst till ens behov. Fördelar och nackdelar med de olika lösningarna kan hittas på Bitfenders egen hemsida, och man kan med fördel jämföra dessa med de funktioner man får på andra ställen. Gemensamt för dem alla är dock att de ansvarar för att man i allmänhet kan sänka axlarna och känna mer tillit till sin sökhistorik och framtida sökningar. De är utvecklade till att stå emot nutidens hackers och de är effektiva utöver det vanliga, som man även får bekräftat om man frågar konsumenterna själva. För Bitdefender har nämligen haft äran att 5 år i rad koras som den bästa antivirus-tjänsten som tillhandahåller den bästa matchningen efter behov.

Försäkrar dig mot missbruk av personuppgifter

I en tid där personuppgifter och skydd av dessa är högt upp på den internationella agendan, kan man luta sig tillbaka om man redan allierat sig med Bitdefenders säkerhetsprogram. En av nyckelfunktionerna i detta antivirusprogram är nämligen att man skyddas mot missbruk av personuppgifter, då alla dina personliga uppgifter krypteras innan de skickas vidare till större internationella medier såsom exempelvis Facebook eller Twitter. Denna tjänst hittar man inte hos många andra antivirusprogram, som främst eftersträvar att säkra dig mot missbruk och angrepp från hackare och andra cyberkriminella, och som inte erkänner de sociala medierna som potentiellt farliga. Men icke desto mindre ger det lite extra lugn och ro i magen, att ha vetskap om att även uppgifter som ges vidare till dessa medier kan skyddas mot missbruk och vidarebefordring. Och i en tid där övervakning av användarbeteende och påverkan av köpmönster är en huvudsaklig faktor i allt beteende online, så är det skönt att veta att man är så skyddad som möjligt.

Revolutionerande: Remote management

Något som Bitdefender också slår konkurrenterna med längder, är med den unika möjligheten till remote management – fjärrstyrning. På det sättet har man ett verktyg i kampen mot hårdvarustöld, och man kan samtidigt i högre grad styra vilket sökbeteende man vill tolerera på sina enheter, även när det inte är en själv som surfar. Denna funktion är särskilt lämpad i de situationer, där barn och unga tillåts åtkomst till internet, men där man i en eller annan grad gärna vill försäkra sig om att de inte exponeras för något man inte anser som barnvänligt. På så sätt behöver man inte längre närvara för att blockera oönskat innehåll, utan det kan man faktiskt göra från arbetet, hemmet eller semesterresan, om den säkrade enheten befinner sig på en plats som man inte kan ta sig till. Kontrollen ges enbart till dig, och du kan därför vara försäkrad om att det inte är Bitdefender själv som styr, utan det är du själv som gör det.

Välj Bitdefender nästa gång du söker efter ett antivirusprogram

Har du inte provat Bitdefenders krafter som antivirusprogram tidigare, så är det absolut värt ett försök. På det sättet får du den bästa säkerheten om du frågar såväl experter som användare, och du kan sätta ihop en paketlösning, som passar dig, din familj, din verksamhet eller dator helt själv. Undvik olyckliga cyberangrepp, och välj en lösning som garanterat kommer säkra dig mot de värsta farorna, som lurar runt hörnen på det stora vida internet som vi alla rör oss på dagligen.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0