Så ser du sport säkert, lagligt & helt gratis!

Visst har sport alltid varit älskat av människor världen över, men intresset verkar ändå ha ökat extremt mycket bara de senaste åren. Kanske är det tack vare att det finns fler möjligheter för att se sport hemifrån idag? Eller för att eSport verkligen blivit en grej? Oavsett vad så har det blivit det, och i takt med detta dyker det upp fler och fler alternativ för att titta på olika sporter.

Om du är ett entusiastiskt sportfan som oss, och vill se dina favoritspelare mötas i en enkel match eller en hel turnering, har du kommit till rätt ställe. Här kommer vi gå igenom hur du ser sport säkert, lagligt och helt gratis!

Se utvald sport på din TV

Det mest traditionella sättet att se sport på måste väl ändå vara genom tv-apparater. Så länge TV har funnits har det visats sport, nästan åtminstone. Att se sport på TV är förmodligen det säkraste sättet att se sport på, allt eftersom man då inte behöver vara ansluten till något nätverk. Sedan är det ju några gånger gratis också – men rätt många gånger krävs det tyvärr att man har ett särskilt tv-paket för sport. Du kan ju alltid hålla koll på tvsport.se för att se vilka gratiskanaler som visar sport! Då behöver du aldrig igen gå miste om när ditt favoritlag spelar.

 

Live-streama (nästan) gratis via bettingsidor

Ytterligare ett sätt att se sport säkert, lagligt och nästan helt gratis är genom bettingsidor. Dessa spelsidor erbjuder idag nämligen live-streaming på ett flertal stora matcher och turneringar inom olika sportgrenar. Vänder du dig till en legitim bettingsida, som någon på oddsappar.se, behöver du heller inte bekymra dig över att din dator eller mobil skulle vara i fara. Det är givetvis smart att ha ett antivirusskydd installerat ändå, för att minimera risken ännu mer.

Nästan gratis kallar vi livestreaming via bettingsidor eftersom man måste göra en insättning för att börja streama. Dock brukar denna insättning inte vara mer än 50 kronor, vilket vi tycker är ett rimligt pris för att streama sport av högsta kvalitet!

Se dina favoritmatcher med en provperiod på en streamingtjänst

Ett sista alternativ för dig som vill streama sport utan att behöva betala för det är via streamingsajter. Men vi vet, precis som du, att dessa kan kosta en hel del. Som tur är erbjuder de flesta streamingtjänsterna en gratis provperiod, så att du kan streama innehåll i någon vecka innan du måste börja betala för det. Väljer du att avsluta innan provperioden går ut kan du således njuta av högkvalitets streaming utan att betala ett enda öre för det!

Det tråkiga är ju dock att många sport-streamingtjänster inte erbjuder dessa kostnadsfria paket. Det finns några få som gör, som CMore, men inte många fler. Du kan alltid hålla utkik på kostnadsfria streamingtjänster som SVT Play, då de också visar några utvalda sportmatcher från och till. För sportfanatikern så föreslår vi istället ovan nämnda alternativ, eller att du betalar för ett månadsabonnemang på en streamingtjänst med stort utbud av sport.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0