Så säkrar du din internetbank och onlineköp

Bitdefender Safepay är en effektiv och gratis tilläggsmodul som tagits fram för att erbjuda dig ett mjukvaruredskap för att kunna genomföra säkra transaktioner online t.ex. att logga in på din internetbank eller göra inköp i en webbutik, då Bitdefender Safepay förhindrar alla möjliga hot online från att manipulera dina betalningsdetaljer och missbruka dem som följd.

Bitdefender Total Security

Första gången du startar Bitdefender Safepay, kommer det genomföra en grundlig analys av ditt system för att slå fast eventuell förekomst av någon form av malware, som potentiellt skulle kunna innebära en risk för dig. När denna analys är slutförd, kan du börja arbeta med Bitdefender Safepay, som kommer generera en skyddad systemomgivning i form av en säker webbläsare och ett virtuellt tangentbord, där du kan genomföra alla transaktioner utan att bekymra dig för att en tredjepart sneglar över din axel.

Bitdefender Safepay gör det möjligt för dig att få tillgång till hemsidor, inte bara webbutiker, och att genomföra säkra köp då modulen hjälper dig med att vara på vakt i när det gäller identitetsstöld och phishing-operationer genom att säkra alla former av information som du utbyter och förhindra personer med sådana avsikter från att få tillgång till denna information.

Det virtuella tangentbordet som Bitdefender Safepay förser dig med, tillför ett lager av säkerhet genom att proaktivt hantera förekomsten av keyloggers eller liknande malware-hot på din dator, vilket är särskilt användbart när du skriver in dina kreditkortsuppgifter eller annan personkänslig information.

Via inställningarna i Bitdefender Safepay kan du manuellt konfigurera vilka hemsidor du vill tillåta pop-ups från, likaså kan du välja de scanningsfilter du vill använda när du surfar på internet (malware, phishing, bedrägeri, spam). Vidare kan du konfigurera kund-proxyinställningar för att ytterligare öka din dators säkerhetsnivå.

Bitdefender Safepay är en pålitlig och användarvänlig applikation, som har som syfte att hjälpa dig att hålla dig säker mot alla faror online. Den är i hög grad gynnsam för dig som har för vana att genomföra en mängd webbtransaktioner och vill förhindra alla från att rikta uppmärksamhet mot dina betalningsuppgifter.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0