Så avinstallerar du Bitdefender med Bitdefender Uninstall Tool

Bitdefender Uninstall Tool är ett användarvänligt hjälpprogram för avinstallation av mjukvaruprodukter utvecklade av Bitdefender. Detta tillvägagångssätt rekommenderas då det är omöjligt att avinstallera ett Bitdefender-program från den vanliga Kontrollpanel i Microsoft Windows.

På grund av sina komplexa processorer kan antivirusprogram vara svårare att avinstallera och ta bort än vanliga mjukvaruprogram. I vissa situationer finns det inte ens en synlig avinstallationsknapp i kontrollpanelen för det säkerhetsprogram du vill avinstallera. Till detta syfte erbjuder företag, som släpper antivirusmjukvara, vanligtvis en avinstallationsfunktion, som borde kunna ge de förväntade resultaten i de flesta sådana situationer.

Som alla andra IT-företag med respekt för sig själva, levererar Bitdefender ett hjälpverktyg för avinstallation till nästan samtliga av sina versioner. Bitdefender Uninstall Tool är i stånd att avinstallera följande produkter helt och hållet: Bitdefender Free Edition, Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security och Bitdefender Total Security. Alla de senaste generationerna av säkerhetsprodukter – från 2008 till nuvarande tidpunkt, stödjs.

Bitdefender Uninstall Tool är lätthanterligt. Det kräver minimal ansträngning av användaren och är helt och hållet flyttbart (det kommer inte efterlämna fotspår i datorns registreringsdatabas).

Du startar det väldigt enkelt genom att välja produkten som ska avinstalleras från rullgardinsmenyn via programmets gränssnitt och startar processen. Processen kommer kunna ta en stund beroende på komplexiteten på den mjukvara som ska avinstalleras. Så snart avinstallationen är avslutad, krävs en omstart av datorn för att ändringarna ska verkställas.

Ladda ner Uninstall Tool

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0