Så tas rootkits bort med Bitdefender Rootkit Remover

Bitdefenders anti-rootkit lösning är designad för att undersöka datorn och hitta alla möjliga tecken på att denna typ av malware, nämligen rootkits, infekterat datorn och att rapportera detta till användaren.

Programmet fokuserar på rootkits och digitala hot, som påverkar systemets uppstartsprocess genom att infektera MBR (Master Boot Record), UBR (Volume Boot Record) eller själva uppstartssekvensen. Genom att få fotfäste i dessa områden uppnår rootkit-hoten obegränsad tillgång till hela datorn.

Bitdefender Rootkit Remover kräver ingen installation eftersom programmet är klart för scanning omedelbart efter nedladdning. Vidare kan Bitdefender Rootkit Remover köras från en flyttbar anslutningsenhet utan problem. Programmet har ett enkelt dialogfönster och det finns inga konfigurationsalternativ att bråka med. Starta hjälpverktyget och påbörja scanningsproceduren.

Det skulle bokstavligt talat ta ett ögonblick att genomföra hela operationen, då hjälpverktyget enbart söker efter kända hot, som befinner sig på några utvalda platser, baserat på deras hotnivå. Det finns även möjlighet att eliminera infektionen och i de flesta fall kräver operationen en omstart av datorn.

Ladda ner Rootkit Remover

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0