Skydda hela familjen med Bitdefender Pack

Som förälder kan det vara svårt att låta sina barn röra sig fritt på internet. Runt många hörn lurar information, bildmaterial och andra skräckhistorier som bestämt inte är barnvänliga, och man vill i allmänhet vidta ordentliga åtgärder för att ens barn inte utsätts för denna typ av exponering.

Med Bitdefender Family Pack kan du försäkra dig om att du och dina barn rör sig säkert på internet. Paketet, som består av antivirusprogram till hela familjen, är nämligen framtaget så att man som förälder får full kontroll över hur och var ens barn rör sig, när de surfar själva på nätet eller tillsammans med vänner. På detta sätt kan du i trygghet låta dem leka med sina surfplattor eller smartphones, utan att bekymra dig för att de plötsligt exponeras för något som verkligen inte är barnvänligt.

Bitdefender Family Pack

Skyddar mot cyberangrepp

Som vuxen vet man mycket väl om vad man bör undvika om man inte vill falla i många av de cyberbrottsfällor som lurar på internet. Lite sunt förnuft säger att man inte ska ladda ner något från sidor man inte känner till eller bedömer som otillförlitliga. Men för barn är det inte alltid så. För även om det kan verka logiskt för vuxna, har barn en annan tilltro till att internet är en trygg plats att befinna sig på. Med Bitdefenders familjepaket kan du försäkra dig om att dina barn inte plötsligt laddar ner något som potentiellt är skadligt för dem eller för er hårdvara. 

Bitdefender har faktiskt korats till att vara den bästa antivirus-tjänsten i världen, vad gäller skydd mot cyberbrott och fällor som finns på internet. För man behöver inte ha en märklig sökhistorik för att springa in i internets mörka gränder, de finns nämligen överallt.

Familjepaketet från Bitdefender ger föräldrarna kontrollen, således att det är de som har den absoluta kontrollen över vilka sidor barnen i hushållet får lov att gå in på, och vilka de inte får gå in på. Och på så sätt kan man säkerställa mer än att bara förebygga mot cyberangrepp. På så vis kan man nämligen även försäkra sig om att barn i ung ålder inte heller exponeras för sidor och inlägg som de inte är mogna för, vilket i många fall är att föredra för föräldrar såväl som barn.

GPS-spårning och beteendealarmering

Nytt med Bitdefender och i allmänhet nytt i branschen för antispyware är att man med detta familjepaket, även får GPS-spårning. På detta sätt får man som förälder även veta var ens barn befinner sig såväl fysiskt som virtuellt. Det ger även en trygghet i förhållande till barnets välbefinnande, och har man ett glömskt barn kan man alltid komma fram till var barnet har gått eller med vilken kompis barnet gått hem med. En tilläggsfunktion, som många föräldrar saknat och anser som särskilt användbar, är när barnet når en viss ålder och handlingsfrihet går hand i hand med ansvaret om att meddela sina föräldrar om var man är och vart man går.

Utöver den smarta GPS-spårningen, har Bitdefender även utvecklat en beteendealarmerande funktion, som underrättar föräldrarna om barnets sökbeteende och eventuella alarmerande tendenser. Och på så vis har man som förälder även mer kött på benen när man ska prata med sina barn om hur man som ansvarsfull person beter sig online i ett universum där det kan vara svårt att alltid skilja rätt från fel. Bitdefenders syfte med denna funktion är att säkra en säkerställa en säker vistelse på internet genom att vara mer än bara ett blockerande antivirusprogram. På det sättet förebygger man att barn och unga blir för trygga med internet, och man blir mer insatt i, inte bara av antivirusprogrammet, utan även efterföljande av sina föräldrar och ansvariga.

Blockerar externa reklamsamtal och försök till bedrägeri

Med Bitdefender Family har man som förälder även möjlighet att blockera samtal och textmeddelanden från telefonnummer som man inte anser har någon relevans för ens barn. Det innebär att ens barn aldrig kommer bli uppringda av irriterande telefonförsäljare, och det innebär även att man som förälder kan försäkra sig mot försök av bedrägeri mot barn och unga, när en scammer ringer och försöker få åtkomst till datorn eller surfplattan.  

Här är det nämligen återigen en fråga om tillit och mognad, och där vuxna lättare genomskådar hotet och den opålitliga telefonscammern, kan det vara otroligt svårt för barn att komma fram till samma bedömning. Med Bitdefenders familjepaket har man två möjligheter som förälder. Den ena går ut på att man definierar vem ens barn får komma i kontakt med och bli kontaktade av, och den andra blockerar alla telefonsamtal där numret inte har något Uppringnings-ID. Och då väljer man själv som huvudansvarig hur man vill upprätta barriärer.

En bra lösning för säkert beteende online

Om du befinner dig i situationen där tiden är kommen, och dina barn ska få tillgång till internet och det universum där alla dagligen vistas, kan du med fördel överväga att alliera dig med Bitdefender Family till hela familjen. På detta sätt uppnår du maximal säkerhet, och du har även möjlighet att kontrollera dina barns beteende när de inte sitter bredvid dig. Lösningen från Bitdefender är inte bara allsidig på grund av sina många användardefinierade och smarta funktioner, utan den är dessutom effektiv och har i flera hänseenden vunnit titeln som det allra bästa antivirusprogrammet i världen.

Och det är värdefullt när man ska använda en säkerhetsventil mellan ens barn och det stora ”farliga” internet. Lösningen från Bitdefender finns till såväl Windows, MacOS, Android som iOS, och man kan således ansluta den till olika operativsystem och telefoner. Det fungerar på ett och samma sätt, och om du har fler frågor gällande säkerheten kopplad till ett familjepaket från Bitdefender, kan du med fördel undersöka de många lukrativa och barnvänliga funktionerna på Bitdefenders hemsida. Då får du inblick i den senaste utvecklingen som finns när det gäller föräldrakontroll och antivirusprogram.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0