Svenska spelbolag – det säkraste alternativet för spel på trav online

Om du älskar spänningen som uppstår i samband med ett travlopp är du långt ifrån ensam. Tusentals människor världen över, och inte minst i Sverige, lockas av att spela på hästar online. Det handlar långt ifrån endast om att tjäna pengar. Snarare väljer människor att spela på trav tack vare den underhållning som det medför.

Men spel på trav, precis som all annan form för underhållning med pengar online, kräver att man är uppmärksam när man spelar. Man vill inte riskera att drabbas av ett virus eller liknande cyberbrott, och definitivt inte att ens pengar hamnar i fel händer.

Den svenska spellicensen ställer strikta krav på aktörerna

För att få operera på den svenska spelmarknaden måste spelbolag inneha den svenska spellicensen. Spellicenser utfärdas till spelsajter för att de ska få tillstånd att bedriva spel om pengar, och fungerar som en slags symbol för att sajten är legitim. I 2019 infördes den nya, svenska spellicensen som ställer väldigt strikta krav på dagens aktörer.

För att få regleras av den svenska spellicensen måste spelbolag följa de regler som står skrivet till punkt och pricka. Vi behöver inte gå igenom alla regler som ställs, men generellt kan man säga att spelbolagen måste stärka konsumentskyddet så gått det går. En svensk licens fungerar således som en garanti för att säkerhet upprätthålls på spelsajten.

Känn dig trygg när du spelar på trav

Trav är en väldigt populär spelform online bland svenskarna, tillsammans med casino och oddsspel. Enligt oss är trav det roligaste sättet att spela på, men också ett av de tryggare sätten. Varför? Tja, en stor del till varför vi tycker att man kan känna sig trygg när man spelar på trav är eftersom de största aktörerna har funnits på marknaden länge utan att man hört något negativt om dem. Dessa aktörer inkluderar bland annat populära ATG och Svenska Spel. Väljer man en av dessa spelsajter kan man alltså känna sig trygg när man spelar.

Men det slutar inte vid ATG och Svenska Spel. Givetvis finns det andra operatörer för spel på trav som också garanterar säkerhet. Du kan bland annat bläddra igenom listan hos travsport.io för att se vilka spelbolag med svensk licens de föredrar.

Glöm inte att surfa med sunt förnuft

Att endast spela på svenska spelsajter som tillhandahåller spel på trav är ett sätt att upprätthålla sin säkerhet online. Men det räcker inte helt. Du kan inte förvänta dig att surfa redlöst bara för att du spelar på en svensk spelsajt. Du bör givetvis surfa med ditt sunda förnuft i åtanke, precis som när du gör vad som helst online.

Det vill säga att du bör undvika att öppna skumma mejls, oavsett avsändare. Men också att du inte delar med dig av ditt lösenord på spelsajten till någon annan, oavsett hur trevlig personen som ber om det är. Och givetvis ska du inte klicka på några pop-upfönster som inte är relevant. Legitima sidor kan också drabbas av virus, även om detta är väldigt ovanligt, och därför är det ditt ansvar som konsument att hålla dina ögon öppna!

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0