Vad är Avast SafePrice?

Avast SafePrice är ett smidigt tilläggsverktyg från Avast. Den hjälper användare att hitta de bästa priserna på olika varor, tjänster och till och med biljetter online. Ett plugin som är helt kostnadsfritt som mycket annat av Avasts tjänster.

Avast SafePrice är utmärkt för dig som är i behov av att handla vissa ting men som samtidigt gärna vill spara pengar. Allt eftersom det är ett verktyg från Avast kan du givetvis försäkra dig om att din säkerhet är högt prioriterad. Mer om Avast SafePrice och hur du installerar denna plugin på din dator här!

Gå aldrig miste om ett bra erbjudande igen

Är du också en av dem som tenderar att köpa utan att tänka igenom ditt köp särskilt mycket? Då är du långt ifrån ensam. Tusentals svenskar besitter samma dåliga vana. Mer irriterande blir det när man inser att det dyker upp ett fantastiskt erbjudande på liknande eller till och med samma vara eller tjänst en vecka senare.

För att förhindra att situationen ovan inträffar kan Avast SafePrice vara en ideal lösning. Med Avast SafePrice plugin får du nämligen notifikationer så fort ett bra erbjudande dyker upp. Med pluginet ser du till att alltid hålla dig uppdaterad på de bästa erbjudandena som reseerbjudanden och rabattkuponger. Utöver detta kan du även se prisjämförelse baserat på vad du är igång med att handla. Då säkerställer du dig om att du alltid får det bästa priset online. Bäst av allt? Du behöver inte betala ett öre för Avast SafePrice.

Så installerar & använder du Avast SafePrice

Avast SafePrice kan du snabbt och enkelt installera genom Avasts hemsida. När SafePrice är installerat och aktiverat körs pluginet automatiskt i bakgrunden. Du får upp popup-meddelanden när bättre priser finns tillgängliga på en annan sida än den du befinner dig på. Liknande meddelanden får du när det finns kuponger tillgängliga för din sökning! Du kan då klicka dig vidare in på aviseringen för att lära dig mer om erbjudandet.

För att nyttja ett erbjudande via Avast SafePrice klickar du på Använd kupong i meddelandet som dyker upp. Då öppnas det en ny flik där kupongen tillämpas och ett meddelande visas för att bekräfta processen. Kupongen dras sedan av på priset i din kundvagn. Smidigare än så kan det bara inte bli, eller hur? Det finns tusentals erbjudanden att lägga anspråk på så kom igång redan idag om du inte redan gjort det!

Justera inställningarna för bästa resultat

Du kanske inte vill ha alla erbjudanden i världen. Då kan du själv justera inställningarna inne i Avast Safeprice för att endast få specifika aviseringar. Du kan till exempel ändra vilka hemsidor du ska få erbjudanden från.

Vill du justera inställningarna klickar du helt enkelt på Avast SafePrice-ikonen längst upp till höger i din webbläsare och sedan på ikonen för Inställningar. Här kan du anpassa vilka meddelanden för erbjudanden, kuponger och annat du vill få. Men också utesluta specifika hemsidor som du inte vill se erbjudanden från. Letar du efter en billig chartersemester kanske du endast vill ha specifika erbjudanden från en resesida och inte från en sida som förmedlar konsertbiljetter.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0