Avast Battery Saver för Windows

Du är inte ensam om att vara bekymrad över att din dators batteri inte ska räcka till när du glömt din laddare hemma. Faktiskt så är en dator med dåligt batteri och en dator som i värsta fall stängs av när man är igång med något viktigt bland det värsta som finns. Som tur är finns det sätt att undgå detta på, bland annat med hjälp av Avast verktyg Battery Saver.

Avast är en av de populäraste aktörerna när det kommer till antivirusprogram på marknaden. Men det är inte bara antivirusprogram som Avast utvecklat. De har också tagit fram sin supersmarta Avast Battery Saver för Windows-datorer. Som namnet antyder är det ett batterisparprogram som sparar upp till 32% av batteriets livslängd. Det vill säga att du får mycket tid över till att göra de ting du behöver eller gärna vill göra på din dator innan den stängs av.

Så fungerar Avast Battery Saver

Okej, så hur fungerar egentligen Avast Battery Saver och hur kan den spara upp till 32% av batteriets livslängd?

Avast Battery Saver körs i bakgrunden på din dator och minskar processorns prestanda när du inte behöver använda den. Bland annat stänger den av USB-portar som inte används och andra ting som kan dra ner på datorns batteritid.

Utöver detta dämpar programmet automatiskt ljusstyrkan på skärmen. En skärm som alltid lyser kan nämligen dra ner rejält mycket på datorns batteritid och det kan vara svårt att själv komma ihåg att sänka ljusstyrkan.

Bortsett från skärmen drar också hårddisken, din Bluetooth och Wi-Fi-anslutning mycket ström. Med hjälp av Avast Battery Saver kan du se till att dessa batterislukande funktioner alltid är inaktiverade när de inte behövs.

Spara på datorns batteri utan att röra ett finger

Att komma ihåg att stänga av onödiga program och funktioner eller att sänka ljusstyrkan på skärmen är något vi väldigt sällan själv kan hålla koll på. Det är ingenting någon beskyller dig för. Det är just därför Avast Battery Saver är så himla praktisk.

Med detta fantastiska program från Avast slipper du själv genomföra alla inställningar manuellt och kan istället låta programmet sköta jobbet åt dig. Då spar du på din dators batteri samtidigt som du själv kan luta dig tillbaka och praktiskt taget ignorera det problem som finns. Avast Battery Saver är således en utmärkt uppfinning från ett väletablerat företag och finns tillgänglig för installering för den som önskar det!

Köp Avast Battery Saver idag

Till skillnad från många andra av Avast program är tyvärr inte Battery Saver gratis. Priset ligger idag på 289 kronor, vilket vi kan tycka är relativt lite med tanke på hur mycket jobb man faktiskt får gjort utan att själv behöva röra ett finger. En dator som hela tiden töms för batteri är heller inte särskilt hälsosamt för datorn. Det sliter på dess prestanda och just därför kan detta lilla belopp ses som en investering. Ju bättre du vårdar din dator och dess batteri desto längre kommer den hålla. Då kan du inte bara använda din dator under en längre tid tack vare den förbättrade batteritiden, men också förväntas använda den längre eftersom den inte då slits på samma sätt.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0