Avast BreachGuard

Avast är ett av de mest populära antivirusprogrammen idag. Utöver deras antivirusprogram har de även trätt fram på marknaden med sitt fantastiska program Avast BreachGuard som kan användas för att skydda känslig onlineinformation mot dataintrång och insamling av tredje parter.

Programmet BreachGuard varnar användare för om deras e-postmeddelande dyker upp i befintliga eller nya dataintrång och möjliggör det också för dig att undgå att din information samlas mot din medvetenhet. Samtidigt fungerar BreachGuard som en slags guide för den som inte är särskilt insatt i säkerhet online sedan tidigare. Mer om programvaran här!

Vad är Avast BreachGuard?

Avast BreachGuard är en programvara med fokus på att stärka användares integritet. Genom det automatiserade skanningsverktyget för att förhindra dataintrång inne i programvaran kan du skydda dig mot att din personliga information stjäls av tredjepartssajter. Produkten bygger på en omfattande portfölj av säkerhetsprogramvaror från Avast för att förhindra att privatpersoner utsätts för identitetskapning och liknande cyberbrott.

Utöver att lista vart din personliga information visas online, övervakar BreachGuard också din webbläsare. BreachGuard syftar också till att utbilda dess användare om åtgärder man kan vidta för att skydda deras identitet och integritet. Detta genom att erbjuda detaljerade guider för att göra saker som att hindra att ens trafik spåras online. Således är BreachGuard ett utmärkt verktyg för dig som behöver lite hjälp på vägen med att förbli säker online.

Så använder du Avast BreachGuard

Avast BreachGuard kan du köpa till din Windows-dator genom att surfa in på Avasts hemsida. Här kan du köpa programvaran och skydda din integritet för inte mer än 469 kr om året. De erbjuder även en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte skulle bli nöjd.

När du väl har installerat programmet och konfigurera ditt Avast BreachGuard-konto får du tillgång till Avasts integritetspanel. Här kan du se numeriska poäng på den totala säkerheten för dina konton på olika hemsidor och respektive lösenord. Dessa poäng är utformade för att ange hur pass sårbar dina konton är för olaga intrång. Ju högre poäng desto bättre skyddad är du.

Samtidigt skannar Avast BreachGuard internet när du surfar online. Du får notifikationer om vilka som har din personliga information sparad och med hjälp av programmet kan du också förhindra att denna information sprids. Genom sekretessövervakningsavsnittet i BreachGuard kan du också se om något av dina konton utsatts för dataintrång, eller är på väg att utsättas, och därmed förstärka dina lösenord så att risken minimeras!

Surfa säkert

Avast BreachGuard utför precis det jobb som det lovar. Det skickar dig notifikationer när olaga dataintrång är på väg att genomföras och meddelar dig kring vilka hemsidor du besöker som är legitima eller inte. Vi rekommenderar att du kompletterar BreachGuard med Avasts andra säkerhetsprogram för att surfa säkert online.

Ett antivirusprogram och en VPN tillsammans med BreachGuard kan göra susen för att stärka din online-integritet. Men glöm inte att det också handlar om att använda ditt sunda förnuft när du befinner dig på nätet. Undvik skumma hemsidor, ladda inte ner konstiga filer och genomför för guds skull inte transaktioner på hemsidor som inte är säkerhetskrypterade!

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0