Gratis patiens till Android

Slutar det alltid med att du scrollar igenom sociala medier när du är uttråkad? Då är du inte ensam. Men som de flesta redan är medvetna om kan för mycket sociala medier vara skadligt för vår mentala hälsa. Vi rekommenderar istället att du laddar ner Androids kostnadsfria Patiens-spel och får njutit av klassisk underhållning kombinerat med lite hjärngympa.

Patiens är en av de mest underhållande tidsfördrifterna för en person. Målet med spelet är att bygga upp kort i olika högar, i följd och färg, från esset till kungen. När alla kort är använda vinner man patiens-spelet!

Det klassiska spelet har under åren släppts i en uppsjö av olika utgåvor. Bland annat Android har ett spel tillgängligt i deras appbutik, där du kan ladda ner deras patiens helt kostnadsfritt.

En klassiker i modern utgåva

Patiens-spelet till Android är utvecklat av välkända Zynga. Här kan du spela det klassiska spelet via din mobiltelefon eller surfplatta, precis som om du hade spelat kortspelet på ett riktigt bord. Du sveper helt enkelt ditt finger på skärmen för att utföra de olika händelserna. Som vi tidigare varit inne på går spelet ut på att bygga högar med kort baserat på deras färg och valör.

Men gentemot andra versioner har patiens-spelet till Android några unika funktioner som gör att det sticker ut från mängden. Bland annat kan du tjäna belöningar genom att lösa en unik utmaning varje dag. Du kan också spela tidigare dagliga utmaningar varje dag om du lätt fastnar för specifika spel.

Vad mer finns det att utforska med Androids moderna utgåva av klassikern? Jo, du kan också anpassa både spelets bakgrund och korthögarna. Du kan ångra dina drag för att kompensera för dina misstag. Shuffle är ytterligare en funktion som kan användas när du fastnat och inte vet vad du ska göra med dina kort. Tips kan användas för att be om lite extra hjälp från spelexperter.

Utöver de fantastiska funktioner som finns att utforska i patiens-spelet är spelet i sig också värt att berömma. Det har ett användarvänligt, klassiskt men snyggt gränssnitt och påminner som sagt mycket om ett traditionellt kortspel. Bäst av allt är väl ändå att du med detta patiens-spel kan spela patiens när det passar dig, om det så är på tåget, på stranden eller hemma i soffan!

Ladda ner spelet & njut av timmars underhållning

Oavsett om du aldrig spelat patiens förr eller inte så tar det inte mer än en spelrunda för att komma in i det. När du spelar ett spel som patiens via Androids appbutik behöver du heller inte bekymra dig över att dina pengar ska stå på spel. Det är inte som ett onlinecasino där du spelar med riktiga pengar. Du kan njuta av timmars underhållning helt utan att betala pengar för det!

Men det är viktigt att du fortfarande är uppmärksam på att man kan bli beroende av kortspel som dessa. Därför är det smart att sätta någon sorts begränsning på hur mycket du ska spela. Exempelvis en gång om dagen eller ett par gånger i veckan!

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0