Var trygg online med Northguard

Internetsäkerhet är inget enkelt ämne och det finns många olika faktorer att hålla reda på. Du behöver skydda din dator, webbläsare, Internetanslutning, personuppgifter och även betalningsuppgifter. För den som inte är överdrivet kunnig inom IT kan det enkelt bli komplicerat.

Nedan kan du läsa mer om Northguard som gör internetsäkerhet enkelt. Du får läsa mer om deras tjänster och vilka produkter man har att erbjuda till den som behöver skydda sig online.

Allt viktigare med Internetsäkerhet

Internetsäkerhet är inget alternativ idag, det är ett måste. Man använder internet idag för allt, från att betala räkningar till att shoppa och hålla kontakten med vänner. Det här innebär att du har väldigt många person- och betalningsuppgifter på nätet. Det kan även finnas känslig information på din dator.

Att skydda sig är dock inte svårt, men att hitta rätt produkt är inte alltid lätt. Online trygghet med Northguard gör det enkelt för dig genom att bland annat erbjuda helhetslösningar som skyddar din dator, anslutning och dina personuppgifter. Det här tar bort det komplicerade och sköter det grövsta arbetet åt dig.

Olika personer kan ha lite olika säkerhetsbehov, något som företaget har förstått sig på. Man erbjuder därför bland annat ett Säkerhetspaket som erbjuder dig allt du behöver. Det här inkluderar en mängd olika verktyg som tar bort bekymren du kan tänkas ha, oavsett om du är en enskild person i hushållet eller om du har en hel familj där hemma.

En helhetslösning som gör det enkelt för dig

Med Northguard behöver du inte fundera lika mycket över vad du faktiskt behöver. Deras helhetslösning gör det möjligt för dig att få allting på en och samma gång. Du får ett grundläggande skydd mot virus, ransomware, identitetsstöld och mycket mer.

Du får även tillgång till andra verktyg som du kan använda där hemma. Game Booster kan exempelvis användas för den som spelar mycket på datorn där hemma. Den gör att spelen fungerar bättre och gör att datorn får en bättre prestanda just när det spelas.

Säkerhetspaketet kommer också med föräldrakontroll. Det här är bra för den som har barn där hemma och vill förhindra att pornografi, våldsamt innehåll och annat olämpligt dyker upp när barnen sitter vid datorn. Det är enkelt att använda och alla kan lära sig det på nolltid.

Northguard har allt du behöver

Det finns mer än bara Säkerhetspaketet hos Northguard. Om du endast behöver en del av paketet går det att plocka ut dessa separat för att sänka sitt totala pris. Om du exempelvis endast vill ha grundläggande skydd för din webbläsare och dator, finns det goda möjligheter att få just det.

Man erbjuder även andra tjänster hos företaget. Du kan till exempel köpa datoroptimering för att få ut mer av din dator där hemma. Det kan användas för att rensa upp datorn och göra så att den blir snabbare och fungerar bättre.

Oavsett vad du behöver finns det hos det danska IT-företaget Northguard. Man erbjuder mycket och har god variation för olika typer av användare, vilket är ett stort plus.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0